LUNCHMENY

LUNCHBUFFÉ MENY

Vecka 15

Ät på restaurang 99 kr.
Take Away 94 Kr
Ingår: Naan Bröd, Ris, Sallad, Chutney, Läsk och Kaffe

Måndag

Mughlai Chicken

Kycklingfilé marinerade i yoghurt,krossade mandlar och cashewnötter,kokta i en krämig sås.

Beef Balti

Marinerad Biff med lök, tomater och blandad Balti sås.

Okra Bhujia

Okra tillagade i lök och tomater med våra speciella kryddor.

Tisdag

Chicken Vindaloo

Kyckling tillagad i en sås av Vindalookryddblandning med potatis och chilli.

Beef Korma

Biff med grädde, kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Palak chana (Vegan)

Spenat och kikärtor med speciella indiska kryddor kokta i mild sås.

Onsdag

Balti Chicken

Marinerad Kyckling med lök och blandad Balti sås.

Beef Achari

Biff tillagade i tomat och löksås med speciella achari kryddor.

Aloo Gobi (Vegan)

Blomkål med potatis kokta i tomat och lök.

Torsdag

Chicken Tikka Butter Masala

Grillad Kycklingfilé i gryta med smörfrästa kryddor.

Beef Karahi

Biff tillagade i tomat och löksås med speciella Karahi kryddor.

Palak Paneer

Spenat- och grillad paneer bitar med speciella indiska kryddor kokta i mild sås.

Fredag

Chicken Korma

Kycklingfilé med grädde, kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Beef Madras

Biff tillagade i lök och tomater med våra speciella madras sås.

Chana Masala (Vegan)

Kikärtor tillagade i lök och tomater med våra speciella kryddor.

Suji Halwa (Efterrätt)

Mannagryn kokt i mjölk, socker och grön kardemumma.

Aaima Kitchen

Aaima Kitchen,
Åsgatan 29 C, 791 71 Falun,
Ring Oss – 0732460571, 0700318925,
Email – order@aaimakitchen.se