LUNCHMENY

LUNCHBUFFÉ MENY

Vecka 48

Ät på restaurang 99 kr.
Take Away 94 Kr
Ingår: Naan Bröd, Ris, Sallad, Mynta Raita, Mango Chutney, Mixed Achar, Läsk och Kaffe

Måndag

Chicken Achari

Kycklingfilé tillagade i tomat och löksås med speciella achari kryddor.

Beef Madras

Biff tillagade i lök och tomater med våra speciella madras sås.

Aloo Gobi (Vegan)

Blomkål med potatis kokta i tomat och lök.

Tisdag

Chicken Balti

Kyckling tillagade i tomat och löksås med speciella balti kryddor.

Beef Karahi

Biff tillagade i tomat och löksås med speciella Karahi kryddor.

Chana Masala (Vegan)

Kikärtor tillagade i lök och tomater med våra speciella kryddor.

Onsdag

Chicken Vindaloo

Kyckling tillagad i en sås av Vindalookryddblandning.

Beef Korma

Biff med grädde, kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Palak Paneer

Spenat- och grillad paneer bitar med speciella indiska kryddor kokta i mild sås.

Torsdag

Chicken Korma

Kycklingfilé med grädde,kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Beef Vindaloo

Biff tillagad i en sås av Vindalookryddblandning.

Daal Makhani

Blandade linser och röda bönor med vitlök och ingefära.

Fredag

Chicken Madras

Kyckling tillagade i lök och tomater med våra speciella madras sås.

Beef Achari

Biff tillagade i tomat och löksås med speciella achari kryddor.

Palak Chana (Vegan)

Spenat och kikåttör med speciella indiska kryddor kokta i mild sås

Aaima Kitchen

Aaima Kitchen,
Åsgatan 29 C, 791 71 Falun,
Ring Oss – 0732460571, 0700318925,
Email – order@aaimakitchen.se