LUNCHMENY

LUNCHBUFFÉ MENY

Vecka 37

Ät på restaurang 99 kr.
Take Away 94 Kr
Ingår: Naan Bröd, Ris, Sallad, Chutney, Läsk och Kaffe

Måndag

Balti Chicken

Kycklingfile tillagade i lök och tomater med våra speciella balti sås.

Beef Achari

Biff tillagade i tomat och löksås med speciella achari kryddor.

Channa Masala (Vegan)

Kikärtor tillagade i lök och tomater med våra speciella kryddor.

Tisdag

Mango Ananas Chicken

kycklingfile i bitar med mango, ananas, smör och grädde.

Beef Madras

Biff tillagade i lök och tomater med våra speciella madras sås.

Aloo Matar (Vegan)

Ärtor och Potatis bitar med speciella indiska kryddor kokta i mild sås.

Onsdag

CHICKEN VINDALOO

Kyckling tillagad i en sås av Vindalookryddblandning med potatis och chilli.

Beef Korma

Biff med grädde, kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Mix Vegetable Masala (Vegan)

Blandade grönsaker (morötter, ärtor, bönor, blomkål, broccoli) kokta i tomat- och löksås med våra speciella kryddor.

Torsdag

Chicken Tikka Butter Masala

Grillad Kyclingfilé i gryta med smörfrästa kryddor.

BEEF Karahi

Biff tillagade i tomat och löksås med speciella Karahi kryddor.

Aloo Gobi (Vegan)

Blomkål med potatis kokta i tomat och lök.

Fredag

Chicken Korma

Kycklingfilé med grädde,kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Beef Curry Masala

Biff kokta i tomat och löksås.

Loobia Masala (Vegan)

Vita Bönor tillagade i lök och tomater med våra speciella kryddor.

Aaima Kitchen

Aaima Kitchen,
Åsgatan 29 C, 791 71 Falun,
Ring Oss – 0732460571, 0700318925,
Email – order@aaimakitchen.se