LUNCHMENY

LUNCHBUFFÉ MENY

Vecka 19

Ät på restaurang 99 kr.
Take Away 94 Kr
Ingår: Naan Bröd, Ris, Sallad, Chutney, Läsk och Kaffe

Måndag

Chicken Achari

Kyckling tillagade i tomat och löksås med speciella achari kryddor.

Beef Masala Curry

Biff kokta i tomat och löksås.

Matar Paneer

Ärtor och grillad paneer bitar med speciella indiska kryddor kokta i mild sås.

Tisdag

Mughlai Chicken

Kycklingfilé marinerade i yoghurt,krossade mandlar och cashewnötter,kokta i en krämig sås.

Beef Korma

Biff med grädde, kokosmjölk och vår egna kryddblandning.

Aloo Gobi (Vegan)

Blomkål med potatis kokta i tomat och lök.

Onsdag

Chicken Tikka Butter Masala

Grillad Kyclingfilé i gryta med smörfrästa kryddor.

Beef Madras

Biff tillagade i lök och tomater med våra speciella madras sås.

Daal Makhani

Blandade linser och röda bönor med vitlök och ingefära.

Torsdag

Red DAY

A la carte från 11 till 20.

Fredag

Red Day

A la carte från 11 till 20:30

Aaima Kitchen

Aaima Kitchen,
Åsgatan 29 C, 791 71 Falun,
Ring Oss – 0732460571, 0700318925,
Email – order@aaimakitchen.se